Sponsoring

Het bevorderen en ondersteunen van wielrennen is een van de fundamentele pijlers van de sponsoring van ŠKODA. Naast de samenwerking met grote evenementen in de wielersport, zoals le Tour de France , il Giro d'Italia, la Vuelta a España en het WK wielrennen, ondersteunt ons merk de World Ports Classic en organiseren we diverse wielerevenementen voor elke wielerfan in Nederland.

Een sponsorschap gebouwd op prestaties en betrouwbaarheid

De veeleisende wereld van de professionele wielersport stelt hoge eisen aan de atleten zelf en hun apparatuur. Maar ook aan de technische en organisatorische veiligheidsteams gedurende het seizoen. Dit geldt dus ook voor de support teams die op een evenement aanwezig zijn, altijd klaar om te assisteren. Je kunt dan zeker zijn van de betrouwbaarheid van ŠKODA.

In 2004 startte ŠKODA als autosponsor van de A.S.O., organisator van o.a. le Tour de France en Vuelta d'Espagna. De link tussen ŠKODA en de wielersport krijgt nog meer glans gezien de bijzondere historie van ŠKODA. Wat nu een ultramoderne autofabriek is, begon meer dan 100 jaar geleden namelijk als... fietsproducent.

ŠKODAtours, hét podium voor de wielerfan.

ŠKODAtours is het podium voor de wielerfan; de amateurwielrenner, de enthousiaste beginner en de fanatieke bankrenner. Hoe ver jouw liefde voor wielrennen ook gaat, op ŠKODAtours vind je altijd wat je nodig hebt.

Je kunt je inschrijven voor unieke wielerevenementen of wielerclinics onder leiding van profrenners. Je ziet hier straks unieke beelden van jouw wielerhelden. Je maakt zelfs kans op VIP-kaarten voor de grote wielerevents in binnen- en buitenland. Of bestel eenvoudig je nieuwe wielerkleding in de uitgebreide webshop van ŠKODAtours.

Wil je ook gesponsord worden?

ŠKODA heeft de afgelopen jaren verschillende samenwerkingen opgestart met de fietswereld. Heb je een sponsorverzoek dat in lijn ligt met onze filosofie? Dien je verzoek dan in per e-mail via sponsoring@pon.nl. We komen dan zo snel mogelijk met een concrete reactie.