Download accessoire brochures

Een ŠKODA volledig naar jouw smaak! Het kan met ŠKODA Originele accessoires. Met onze uitgebreide collectie accessoires stem je het design, comfort en de praktische extra’s van je auto perfect af op jouw manier van leven.

Originele ŠKODA accessoires

Citigo

SKODA_Citigo_AccessoiresDe ŠKODA Citigo voelt zich erg thuis in de stad, maar heeft nog veel meer in z'n mars. Dankzij originele ŠKODA accessoires kun je je Citigo zo samenstellen, dat deze het beste past bij wat jij belangrijk vindt. Elk accessoire is goedgekeurd en voldoet daarom aan de strenge veiligheids- en kwaliteitsnormen.

Fabia & Fabia Combi

Nieuwe Fabia interactieve accessoires brochureMaak van de nieuwe Fabia helemaal jouw Fabia met ŠKODA accessoires. Benadruk het sportieve uiterlijk of verwen jezelf met nog meer comfort. Laat jouw smaak en stijl de Fabia compleet maken!

Rapid & Rapid Spaceback

SKODA_Rapid_AccessoiresGeef jouw Rapid een extra sportief of luxe karakter. Om de transportmogelijkheden van je Rapid optimaal te benutten, is er voor elk soort lading óók een specifieke oplossing. Praktisch, solide en veilig.

Roomster

SKODA_Roomster_AccessoiresBeleef nog meer plezier met jouw Roomster! Met de ruime keuze aan ŠKODA originele accessoires maak je de Roomster compleet naar jouw persoonlijke wensen.

Yeti

SKODA_Superb_AccessoiresMet de Yeti, de compacte SUV van ŠKODA vindt je de perfecte partner voor vrije tijd en dagelijks gebruik. Onze ŠKODA Originele Accessoires helpen je onder andere om het avontuurlijke karakter van de Yeti te benadrukken. De originele accessoires bieden je een uitgebreide range van standaard en extra benodigdheden. Bovendien zijn de producten officieel door ŠKODA goedgekeurd.

Octavia & Octavia Combi

SKODA_Octavia_AccessoiresBeleef nog meer plezier met jouw Octavia! Met de ruime keuze aan ŠKODA originele accessoires maak je de Octavia compleet naar jouw persoonlijke wensen.

Superb & Superb Combi

SKODA_Superb_AccessoiresOmdat je geen compromissen sluit als het om veiligheid gaat, kun je de Superb, afhankelijk van gebruik en gezinssamenstelling, nog veiliger maken. Het assortiment omvat naast kinderzitjes en alarmsystemen ook praktische zaken als lampensets.