Interactieve accessoire brochures

Een ŠKODA volledig naar jouw smaak! Het kan met ŠKODA Originele accessoires. Met onze uitgebreide collectie accessoires stem je het design, comfort en de praktische extra’s van je auto perfect af op jouw manier van leven. Bekijk de accessoires per model in de interactieve accessoirebrochures hieronder.

Citigo

Accessoires voor je Citigo

Mogelijkheden om jouw ŠKODA Citigo te personaliseren zijn er in overvloed. Van fietsendragers tot parkeersensoren, de Citigo biedt vele mogelijkheden.

Fabia & Fabia Combi

Accessoires voor je Fabia

Mogelijkheden om jouw ŠKODA Fabia een uniek karakter te geven zijn er in overvloed. Kies je eigen interieur of maak het vervoeren van fietsen makkelijker met dakdragers. De Fabia biedt vele mogelijkheden.

Rapid & Rapid Spaceback

Accessoires voor je Rapid

Ga je voor een sportieve look of kies je toch voor comfort? Met de ŠKODA Rapid kan je alle kanten op. En ook voor het vervoeren van bijvoorbeeld fietsen biedt dit model genoeg mogelijkheden met dakdragers of een afneembare trekhaak.

Yeti

Accessoires voor je Yeti

De ŠKODA Yeti biedt genoeg mogelijkheden om een eigen karakter te creëren. Kies voor een lederen interieur of ga voor de dakdragers voor extra vervoermogelijkheden. Met de Yeti kan je alle kanten op.

Octavia & Octavia Combi

Accessoires voor je Octavia

Ga je voor een sportieve look of kies je toch voor comfort? Met de ŠKODA Octavia kan je alle kanten op. Er zijn vele accessoires beschikbaar, zoals luxe instaplijsten of dakdragers.

Superb & Superb Combi

Accessoires voor je Superb 

Geef je Superb een sportieve look of kies juist voor comfort. Ga bijvoorbeeld voor de lichtmetalen velgen of de dakdragers. En geef je Superb een eigen karakter.