Autoruitschade

Heb je ruitschade? De ŠKODA-dealer herstelt de schade snel en zorgvuldig, en vaak zelfs gratis! Kleine beschadigingen zijn dikwijls vlug verholpen. Als de gehele ruit moet worden vervangen, blijf je verzekerd van een veilige auto waarop de geldende fabrieksgaranties 100% van kracht blijven.

Oók bij lichte schade


 Een klein barstje of andere lichte beschadiging? Meteen langsgaan bij je ŠKODA-dealer is dan heel slim! De ruit wordt met speciale hars en de juiste gereedschappen helemaal hersteld, en je voorkomt zo dat de schade groter wordt (waardoor de hele ruit zou moeten worden vervangen).

Ruitschade? Bel ŠKODA!

Ruitschade kan je op elk moment overkomen. Daarom staat de ŠKODA Ruitenservice ook op élk moment van de dag (24/7) voor je klaar. 


√ Bel tijdens kantooruren je vertrouwde ŠKODA-dealer

√ Bel buiten kantooruren: 0800 – 023 00 24


Veilig en met behoud van garanties

Je ruitschade vakkundig laten herstellen door ŠKODA heeft vier grote voordelen:

1. Herstel vindt plaats volgens strenge fabrieksvoorschriften

2. Gebruik van originele materialen en lijmsoorten

3. Carrosserie- en lakgaranties blijven 100% van kracht

4. Veiligheid van je auto blijft gewaarborgd

Herstel volgens fabrieksvoorschriften is dus ook in het belang van je eigen veiligheid. Zeker als een ruit volledig moet worden vervangen. De carrosserie van jouw ŠKODA is namelijk voorzien van een beschermende kooiconstructie, en ruiten zijn daarvan een essentieel onderdeel!

Goed zicht

Versleten ruitenwissers? Ga dan direct naar de ŠKODA-dealer. Deze beschikt over originele ŠKODA-ruitenwissers, speciaal ontworpen voor jou ŠKODA dus perfect op maat. Zo ga je ook bij slecht weer veilig de weg op.

Gratis, óf ander financieel voordeel 

Ook financieel profiteer je van het ruitherstel bij je ŠKODA-dealer. Kleine reparaties zijn namelijk vaak gratis. Voorwaarde is wel dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd.

Je krijgt bovendien korting op je eigen risico bij het vervangen van een voor- of achterruit. Ook hier geldt de voorwaarde dat je auto minimaal WA+ of WA-Casco is verzekerd, en het is afhankelijk van je verzekeringsmaatschappij.

Vragen of een afspraak maken?


Jouw dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer plant graag een ruitschade-herstelbeurt voor je in. Ook voor aanvullende informatie kun je hier terecht.