Garantie

Bij ŠKODA is garantie standaard. Dat je in een uitstekende auto rijdt, is al zeker. Maar daarbovenop hebben nieuwe ŠKODA’s een garantietermijn van twee jaar, vanaf de aflevering door de officiële ŠKODA-dealer, met uitzondering van slijtagedelen. Op je carrosserie en lak zit nog langer garantie! Lees meer over garantie.

Lakgarantie 


Lakgarantie houdt in dat je herstelgarantie hebt voor de autolak indien er sprake is van materiaal- en/of fabricagefouten.

Garantie nieuwe personenwagens 

Dat is een fijn gevoel: twee jaar garantie op je nieuwe ŠKODA personenauto! De termijn gaat in op het moment dat jouw ŠKODA-dealer je de sleutels overhandigt. De datum van eerste toelating, die op deel 1A van je kentekenbewijs staat vermeld, is daarbij overigens bepalend.

Garantie originele onderdelen: 2 jaar 

Je hebt maar liefst twee jaar garantie op:

√ ŠKODA-originele onderdelen en originele ruildelen, gerekend vanaf de aankoopdatum zonder kilometerbeperking.
√ Indien een onderdeel binnen de garantietermijn van de auto wordt vervangen, blijft de oorspronkelijke garantietermijn van de auto ook op dit onderdeel van kracht. De garantietermijn wordt dus niet verlengd of vernieuwd door tussentijdse vervanging.
√ ŠKODA-ruilmotoren, al dan niet met aangebouwde componenten, ruilversnellingsbakken e.d.
√ ŠKODA-originele accessoires, mits deze zijn aangekocht bij de officiële ŠKODA-dealer/servicevestiging.

Carrosseriegarantie per model

Carrosseriegarantie heeft betrekking op de gevolgen van roestschade die ontstaat door oorzaken van binnenuit. Het bewuste carrosseriedeel wordt dan hersteld. Modellen met 12 jaar carrosseriegarantie: Fabia II, Roomster II, Octavia II, Yeti, Rapid, Superb II. Modellen met 10 jaar carrosseriegarantie: Fabia I, Octavia I, Superb I

Vragen of een afspraak maken?


Jouw dichtstbijzijnde ŠKODA-dealer vertelt je graag meer over onze Garantievoorwaarden en onze nieuwe, zuinige personenauto’s.

6 redenen om naar de ŠKODA-dealer te gaan

4 jaar reparatiegarantie

Bij ŠKODA krijgt u vanaf nu 4 jaar reparatiegarantie op alle reparaties die de officiële ŠKODA-dealer aan de auto heeft verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteur bestaat niet.

Offerte = factuur

Bij ŠKODA hanteren we een simpele stelregel. Als we een offerte maken voor onderhoud of reparatie, weet je zeker dat je het bedrag dat je daar ziet, ook terugvindt op de factuur. Bovendien staat een overzicht van reparatie- en onderhoudskosten op www.skoda.nl

Gratis hulp onderweg bij onderhoud

Bij elke onderhoudsbeurt die je ŠKODA-dealer uitvoert, verleng je automatisch de mobiliteitsgarantie van je ŠKODA in heel Europa. Pech? We sturen je hulptroepen. Ze helpen je snel weer op de weg, en indien nodig met een vervangende auto. Zo bespraar je flink op pechhulp!

Vaste lage onderhoudskosten

De ŠKODA-dealer is dé partner voor onderhoud en reparatie. Hier vind je namelijk tot in de puntjes getrainde technici. Doordat ze elke ŠKODA perfect kennen, komen ze snel tot de kern van een eventueel probleem. En deze efficiënte manier van werken wordt nog eens versterkt door het gebruik van officiële fabrieksapparatuur en -richtlijnen. Zo wordt ook zichtbaar of er bijvoorbeeld updates beschikbaar zijn - die voeren we direct uit!

Eén adres: ook voor banden, glas en schade

Wie is de expert als het gaat om de montage van een nieuwe (voor)ruit? Wie weet het beste welke banden bij je ŠKODA passen en zou je je ŠKODA bij schade toevertrouwen aan iemand die jouw auto niet kent? Net als voor onderhoud, is je eigen ŠKODA-dealer dé partner voor ruitvervanging, ruitreparatie, bandenvervanging én voor schadeherstel. Wel zo makkelijk: alles op één adres, het beste adres.

Volgens jouw wensen

We maken (maat)werk van onderhoud. WIl je zo lang mogelijk blijven rijden of kies je voor kortere intervallen? Op basis van jouw wensen en eisen stellen we een passend én effectief onderhoudsschema vast. Meedenken is ook typisch ŠKODA!

Reparatie of onderhoud bij de ŠKODA-dealer