Vakantiecheck

Ga deze zomer veilig en onbezorgd de weg op! Het kan met de ŠKODA All-in vakantiecheck. Elk jaargetijde heeft zo z’n eigen grillen, en onze servicemonteurs weten precies waar ze op moeten letten. Je ŠKODA is zodoende altijd in betrouwbare topconditie en dat voor slechts € 19,95. Zo kom je niet voor onverwachte verrassingen te staan en kan je van een zorgeloze vakantie genieten! 

Krijg nu tijdelijk in de maanden juni, juli en augustus een gratis Simply Clever radio bij de vakantiecheck zolang de voorraad strekt.

Jouw ŠKODA vakantieklaar

Tijdens de vakantiecheck wordt je ŠKODA gecheckt op de 25 belangrijke punten, waaronder banden, onderstel en vloeistoffen. Na de check kun je veilig op reis naar je vakantiebestemming.

Checkpunten

Bij de vakantiecheck wordt je auto uitvoerig gecontroleerd op 25 belangrijke punten. Denk hierbij aan de:

  ✔ Banden & remmen
  ✔ Licht & zicht
  ✔ Accu & dynamo
  ✔ Motor & vloeistoffen
  ✔ Onderstel & carrosserie

Niet de minste punten, plan daarom direct je vakantiecheck in!

Vakantiewijzer

Ga goed voorbereid naar het buitenland. De ŠKODA Vakantiewijzer laat zien wat je verplicht in je auto moet hebben, en ook wat verboden is. Zo kom je niet voor onverwachtse problemen te staan. Bekijk hieronder ook onze zomertips.

De beste band

Met de auto op vakantie?

​​Ook ŠKODA ondersteunt de landelijke campagne "Kies de beste band" om de veiligheid op de weg te vergroten. Doe de bandenquiz, krijg bij de ŠKODA dealer een gratis bandencheck én maak kans op een slipcursus! Je banden worden gecontroleerd op de volgende punten:

 1. Spanning
 2. Profiel
 3. Schade
Ga naar www.kiesdebesteband.nl/quiz/zomer2017

Handig om te weten

ŠKODA vakantietips

 • Check je bandenspanning

  Check voor je vertrekt of je bandenspanning in orde is. Bij een juiste bandenspanning slijten je banden minder snel, verbetert het weggedrag en bespaar je bovendien tot wel 7% brandstof.

 • Doe een vakantiecheck

  Tijdens een vakantiecheck wordt je auto gecontroleerd op tal van essentiële punten zoals airco, banden, remmen en trekhaak. Bovendien worden alle vloeistoffen bijgevuld. Zo weet je zeker dat je veilig op vakantie gaat.

 • Gratis Mobiliteitsgarantie bij onderhoud

  Laat je jouw ŠKODA onderhouden bij je ŠKODA-dealer, dan heb je recht op ŠKODA Mobiliteitsgarantie. Dit verzekert je 24 uur per dag van gratis hulp bij pech in binnen- en buitenland. Nu ook inclusief hulp bij lekke band en lege tank.

 • Neem extra ruitenwisservloeistof mee

  Niets is zo hinderlijk als een vieze voorruit door vliegen en muggen. Daarom adviseren we altijd om extra ruitenwisservloeistof mee te nemen voor onderweg. Zo ben je altijd verzekerd van scherp zicht tijdens je vakantie.

Vragen of een afspraak maken?

Jouw ŠKODA-dealer plant graag een vakantiecheck voor je in.

Zomeraccessoires

Bereid je voor op de zomer en maak je ŠKODA nog completer met de ŠKODA zomeraccessoires. Nu tot 25% korting in onze webshop.