ŠKODA Connect

Met ŠKODA Connect ben je altijd verbonden met jouw ŠKODA. Zo kan je vanuit huis zien of je auto op slot zit, waar deze geparkeerd staat en vind je nog veel meer informatie over je auto. In geval van een ongeluk worden automatisch de hulpdiensten gewaarschuwd, zodat snel de juiste hulp geboden wordt. De uitgebreide infotainment systemen zorgen ervoor dat je nooit zonder brandstof komt te staan, en helpen je een file te ontwijken. ŠKODA Connect maakt het rijden in een ŠKODA nog comfortabeler en veiliger. De KODIAQ beschikt als eerste over ŠKODA Connect (Infotainment Online, Care Connect en Emergency Call). Op de nieuwe Octavia wordt Infotainment Online aangeboden.

Infotainment Online

Koppel je infotainment systeem met het internet en er opent zich een wereld aan ongekende mogelijkheden op bijvoorbeeld het gebied van online services. Denk aan online updates over belangrijke bestemmingen en omstandigheden op jouw route of online verkeersinformatie.

Care Connect

Dit pakket bestaat uit twee verschillende diensten: Proactive Service, een dienst die je met de dealer in contact brengt en Remote Access, voor het op afstand bedienen van verschillende functies van de auto.

Emergency Call

Bij een ongeluk wordt er automatisch een signaal naar de alarmcentrale gestuurd. Zo kunnen zo snel mogelijk de juiste maatregelen genomen worden en, in geval van nood, de hulpdiensten op u afgestuurd worden.


ŠKODA Connect Portal

De ŠKODA Connect portal biedt de mogelijkheid om je klantaccount gemakkelijk vanuit huis te beheren. Ook is er de mogelijkheid om de ŠKODA Connect app te downloaden op je smartphone.

Voordat je de ŠKODA Connect services kan gebruiken moet je eerst jouw account registreren en activeren via de ŠKODA Connect Portal.